Jako v galerii...

...je to teď u nás doma. Můj tatínek se rozhodl uspořádat výstavu obrazů. Maluje olejem krajiny, místa, které zná, kde vyrůstal a žije. A aby v tom nebyl sám, domluvil i moji účast ( aniž bych chtěla :) ). Obrázky jsem po letech vytáhla z desek, narychlo sehnala rámečky ( mimochodem věřili byste, že sehnat obyčejné clip rámy je přes internet téměř nadlidský výkon? Všude sice mají, ale ani do 3 týdnů nebyli schopni zaslat), a teď už zbývá je jen odvézt.
Tak nám prosím držte palce!
Pěkné dny!












32 komentářů:

  1. Teda to je nádhera, to jsi kreslila Ty? Klobouk dolů, překrásný!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenni, ano, já, a jsem ráda, že se líbí! Možná to není vidět, ale je to všechno z malých teček, tenkrát pro mě hodně velký relax, a nevím, jestli bych dneska ještě měla tu trpělivost! Zdravím!

      Vymazat
    2. Marionetko, taky jsme kdysi tečkovala portréty. Pamatuji si, že velký ohlas měl John Lennon a byl to můj první prodaný obraz :-) Ano byl to relax. Není škoda, že už to dneska neděláme? Možná bychom ten relax potřebovaly teď víc :-))
      pa Lenka

      Vymazat
    3. Jééé, Lenni, moc ráda bych viděla i Tvé! Nemáš někde v šuplíčku? A o relaxu ani nemluvím... Příjemné dny Tobě, Viki i Martinovi!

      Vymazat
  2. Nádhera-to je super!!!!!!!Držím ty palečky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Marionnetko, smekám! Můžu na výstavu přijít (předpokládám, že bude v dosahu)? To tvoje ťupkání jsem už obdivovala na blogu, bylo by fajn vidět na vlastní oči. Na první pohled bych myslela, že jsou to fotografie(dej vědět na mejlík...). Držím palce, ať zvládnete vše na jedničku.. HanaL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanalko, děkuji! Na mail napíšu bližší. Já zatím vím datum, až budu vědět přesněji, určitě vložím i na blog kde, kdy, v kolik, třeba i někdo jiný uvítá. Ale co je hlavní - ráda Tě tam uvidím! Pozdravení!

      Vymazat
  4. jééé to je krása...ty jsi opravdu neskutečně šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eví, děkuju!!! Já myslím, že každý máme svůj dar...!
      Pěkné dny!

      Vymazat
  5. Marionetko, hluboká poklona, to je nádhera.
    Držím pěsti, ať vše dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
  6. úžasné a krásné!Držím palečky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, velké díky i tobě!!! Úplně se červenám :)

      Vymazat
  7. Ahoj Marionet,mám po dovolené a první jdu serfovat ne v moři ale tady! Mám moc ráda perokresbu a také uhel, tužku a vše co je černobílé,při pohledu do smutných očí na pana Čepka mi zabylo zima.Také pana Hrušínského jsem měla moc ráda. Pohled na dotek Božího prstu s lidstevem ze Sixtínské kaple mě vrátil do Vatikánu!Prostě a jasně krásná galerie !Tleskám!!!Daja

    OdpovědětVymazat
  8. Je vidět, že jablko nepadlo daleko od stromu...
    Portréty jsou opravdu skvělé, Marionnetko!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Marionetko, to je opravdu nádherné.Máš dar tvořit krásné věci.Blahopřeji k výstavě,ať se líbí.Lena

    OdpovědětVymazat
  10. Marionnetka, výstava sa určite vydarí je to krása, máš veľký dar od Boha.
    Držím palce.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Marionnetko, nějak nestíhám, tak jsem až teď zaregistrovala Tvoje nádherné tvoření, opravdu jsi neskutečně šikovná a trpělivá!!!
    Doufám, že nezapomenu mrkat k Tobě, abych výstavu neprošvihla...že bychom se konečně setkaly naživo?
    Nebo prosím o mailík, radši.
    Pa Dana

    OdpovědětVymazat
  12. Danah, o trpělivosti bychom mohly polemizovat - úhel pohledu :) Tvoje zahrada je neskutečná a mimochodem, moc blahopřeji k výhře!! Mailík poslán, instrukce k výstavě vloženy... :)
    Moc zdravím!

    OdpovědětVymazat
  13. Marionnetko v první chvíli jsem si říkala: Proč sem dává ty zarámované fotky?? Fakt tatínek krásně maluje. Neměla bys namalovaný obrázek sebe? Třeba jako malá, ukaž se nám :-) Uška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, Uši, tyto jsou moje :) Díky velké za chválu, ale zklamu, můj obrázek nemám. A mimochodem,jsi mistr natěrač, víš o tom?
      Zdravím!

      Vymazat
  14. Milá Marionnetko, to je tak - člověk míní a život mění... Vše domluveno na sobotu odpoledne, "nalajnováno", a ejhle - neohlášená návštěva (to fakt nemusím). Hujerovi na výstavu tím pádem nedorazili, i když byli připraveni v plné polní :-(. Moc se omlouvám, zkazilo mi to náladu. Těšila jsem se na to, že uvidím tvého tatínka (toho neznám) a na to tvoje ťupkování... Měj se krásně, HanaL.

    OdpovědětVymazat
  15. HanaLko, nevadí, obrázky už mi visí v práci, tak až půjdeš někdy kolem... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Marionnetka, to je taká krása, si neskutočne šikovná. Nádhera. Andrea

    OdpovědětVymazat