Krásnou

4. adventní neděli přeji! 













15 komentářů:

  1. I Tobě Marionnetko, betlém je úžasný,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Marionnetko, koncert jsem zase letos propásla. Ten termín je prostě nabitý jinými aktivitami.. (sbor si poslechnu u nás 23.12., ale šlo mi o váš kostel a atmosféru...).Betlém je úžasný!! Snad se mi někdy v budoucnu podaří sbírku betlémů doplnit o podobný, i když už teď je jasné, že tak nádherný jako tvůj nebude.. Měj krásné a pohodové dny. Kdykoliv jedu "okolo", vzpomínám (tzn. téměř denně :-)). HanaL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HanaLko, není všem dnům konec, třeba to někdy s koncertem vyjde. A betlém Ti ráda věnuji, jen je náročnější na místo :)) U nás venku by nepřežil psí lásku a doma - kam s ním ? :).
      P.S. Děkuji za PFku a zkus někdy po ránu na křižovatce zablikat dálkovýma, když uvidím, budu mávat u posledního okna napravo :)))
      Měj pěkné dny!

      Vymazat
    2. .. blikat budu jako o život :-)!!! Betlém je nádherný, nemohla bych ho přijmout, je to spousta práce... krásný a klidný předvánoční čas.

      Vymazat
  3. Nádherné fotky, krásný betlém. Přejeme poklidné vánoční svátky.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný betlém...Maria s Ježíškem,sv Josef i anděl v prostinké podobě se nejvíc blíží realitě...Váš kostel je asi velice starý a máte v něm i koncerty,určítě má krásnou akustiku..nevím jeli odsvědcený nebo se tam konají pobožnosti..to jen že mě to zajímá....Tak klid a pohodu do duše..Dája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáji, kostel je spíše jakési staré krásné torzo a jen dvakrát do roka na Vánoce a Velikonoce se sejdou fajn lidi, sousedi.. Pro radost i zachování nyní už tradice. Přeji pokoj, zdraví a naději!!

      Vymazat
  5. Krásné pohodové vánoce přeji
    Věra

    OdpovědětVymazat
  6. Věrko, Tobě i Tvým blízkým přeji šťastné prožití, pohodu, klid a tu svou nezapomenutelnou chvilku!

    OdpovědětVymazat
  7. Marionetko, moc pěkné fotečky.
    Přeji Ti krásné prožití svátků vánočních a v Novém roce hlavně zdravíčko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji a i já se připojuji s přáním pohodových dní!

      Vymazat
  8. Marionnetko, krasne! Tradice i kostel! Mej prijemny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, Tebe hltám a každý den se těším, čím zase překvapíš! Děkuji za inspirace a přeji krásné stále předvánoční dny!

      Vymazat