Rychlé dipy

ke grilovanému masu jsem dneska dělala poprvé.
Já vím, je skoro po sezoně, ale proč nezkusit, dokud ještě počasí přálo a obzvlášť, když byla slavnostní příležitost.

 Základ je zakysaná smetana rozmíchaná se zbytkem měkkého tvarohu.


Náramně se mi hodily skleničky od paštiček, které mi bylo líto vyhodit.


1. Základ + krájená sušená rajčata, kapary, smetanový sýr, trošku oleje z rajčat.


2. Základ + česnek (nový, co měl opravdu říz), nasekaná pažitka, sůl.


3. Základ + pokrájené sušené brusinky, kari, pár kapek citronové šťávy.


Napsané štítky z natrhaného papíru jsem na skleničku přilepila průhlednou lepící páskou.
Splní účel a mohou se kdykoli vyměnit :)

Mějte pěkný zbytek víkendu!



10 komentářů:

  1. Věřím, že chutnalo! Renata

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Jj, budu dělat častěji! Příjemné dny přeji!

      Vymazat
  3. Dáši, na grilování není nikdy pozdě, nádhera!!! Bydlet blíž, tak už mě tam máš nasáčkovanou :-D
    Měj se pohodově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani, z Prahy je to už "jen" 80 km, tak až budeš mít cestu kolem.. :)). I tobě pohodové dny!

      Vymazat
  4. Chutnaly by mi všechny tři :o)
    A moc se mi líbí ten věnec z hortenzie.
    Marionnetko, přeji hezký večer. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuji a i tobě pěkný zbytek dne i ty příští!

      Vymazat
  5. Budu muset vyzkoušet, láká mě ten brusinkový. :o) Adéla

    OdpovědětVymazat