SOUTĚŽ...

Dnes mám malé výročí. Tyto stránky jste otevřeli 10 000x a pro mne je to veliká pocta. Těší mne, že nakukujete, píšete komentáře a já se trošku stydím za to, že někdy neodpovím (né že bych nechtěla, jenom nějak nestíhám...). Přesto čtu pečlivě a občas se i nadýmám pýchou :)
Na soutěž mě přivedla maminka. Uháčkovala pro jednu z vás stejnou tašku, jako mám já, a kterou jste před časem obdivovaly. A já jsem zase vymyslela soutěžní pravidla :) :)
Takže, kdo se chcete zúčastnit, napište pod tento příspěvek komentář, vzkaz, cokoli - ale pozor!!! PRO MOJI MAMINKU. Můžete psát do 23.září, kdy je den rovnodennosti a kdy začíná astrologický podzim. A i když je taška spíše letní, třeba ji vylosovaná výherkyně užije ještě v babím létě...

Přeji Vám všem krásné, stále letní dny!!!

22 komentářů:

  1. Ráda bych vám Marionetina maminko pogratulovala k tak šikovným rukám, které dokážou uháčkovat takovou nádheru a k dceři, která po vás tyhle šikovné ručky zdědila. Moc se mi vaše výrobky a výtvory líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Marionnetko, cena do soutěže je nádherná a končí v den narozenin mé dcery, která čeká mé první vnouče. Tvé mamince chci vzkázat, že má zlaté ruce a srdce, když nám ostatním chce obdarovat takovou nádherou.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Marionnetko,

    Tvé stránky mám velice ráda, jsou krásné a Tvá návštěvnost tomu odpovídá. I já se ráda připojuji do soutěže.

    Mamince vzkazuji, že je hodně šikovná a zručná a hlavně nápaditá a je od ní velice laskavé, že věnuje své dílko do soutěže, oceňuji to.

    Pohodový den. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Marionnetko, gratuluji k návštěvnosti, myslím že je naprosto oprávněná - u tebe je vždycky na co koukat, co si přečíst!

    Tvoje maminka mě moc pobavila, je velmi kreativní. Její háčkování moc obdivuji, její dárek do soutěže je úžasný!
    Měla by si založit svůj blog!

    Moc zdravím tebe i maminku, přeju pohodový večer. Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Marionneto gratuluji k 10 000 a k hravé mamince ;o)

    Maminko Marionnety gratuluji Vám k šikovné milující dceři...zkrátka jablko nepadá daleko od stromu.

    Oběma přeji slunečné babí léto Mokopa

    OdpovědětVymazat
  6. Milá maminko, kabelčička se moc povedla. Krásná cena do soutěže, tak asi zkusím štěstí. Moje maminka mě naučila háčkovat taky, ale takováhle dílka ještě nezvládám a občas musím běžet s háčkem o pomoc. Mějte se krásně a užijte si babí léto. Věrka

    OdpovědětVymazat
  7. Mila Marionnet,nejdriv bych chtela pogratulovat.Blog je moc hezky a proto neni divu,ze se sem lide radi vraceji :))

    Mamiko,diky vam za moznost zucastnit se souteze o takovou krasnou,romantickou kabelku.Diky za vas cas a zrucnost,kterou jste do prace vlozila a za vasi ochotu jednu z nas obdarovat! Budu doufat,ze se treba stesti usmeje zrovna na mne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Marionnetko,zdravím tebe i tvou maminku!!!
    Moc gratuluji k návštěvnosti blogu,na který chodím nakukovat moc ráda.Při svých návštěvách jsem často obdivovala háčkované výtvory tvojí maminky.Já s háčkováním teprve začínám,takže o uháčkování takového veledíla,jako je tahle úúúžasná kabelka si můžu nechat leda zdát.
    Zdravím vás obě

    OdpovědětVymazat
  9. Marionneto gratuluji k takové návštěvnosti a blog je to nádherný, ráda se sem vracím. Mamince vzkazuji, že je moc a moc šikovná takovou nádheru vytvořit. Ručky musí být opravdu šikovné. Moc se mi to líbí.
    Přeji krásné podzimní dny. Jitka

    OdpovědětVymazat
  10. Marionneto,
    máte krásný bloček,nádherný domeček s kouzlem první republiky a moc hodnou a šikovnou maminku!Hodnou proto,že věnuje "plody své práce" úplně někomu pro ni neznámému.A šikovnou - protože taška je úžasná.Tímto jí vzkazuji svůj veliký obdiv a pozdravení.
    A my všichni alesponˇ víme,po kom jste Vy tak šikovná!
    MíšaZ.

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherná cena úžasná motivácia! Milá Marionetka s mamičkou, myslím, že gény šikovnosti vo vašej rodinke sa dedia z generácie na generáciu:) Len tak ďalej Gabi

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Marionneto,také gratuluji k 10 000.Blog máte úúúúžasný a ráda se k Vám chodím kochat.
    Maminka je opravdu mooooc šikovná a obdivuji všechny šikulky,co to umí s háčkem,jehlicí.
    Taška je přenádherně romantická.Smekám před Vaší maminkou.
    Přeji krásný den
    zdraví
    J.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Marionneto,
    též se přidávám ke gratulaci k 10000 !!!
    Já k Vám chodím moc ráda na návštěvy a kochám se pracemi vaší maminky.
    A vaše cena do soutěže je úžasná.
    Vaší mamince vzkazuji, že vytváří s háčkem přenádherné věci a že ji obdivuji!!!
    Mějte se krásně
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  14. Posílám pozdravení k Vám domů i Vaší mamince.

    Tak už vím po kom jste táááák šikovná. Vy i Vaše maminka máte ohromný dar tvořit krásné věci. Smekám před úžasnou, háčkovanou parádou. Vždy ráda zavítám na tyto stránky, které mě čímsi přitahují. Gratuluji k návštěvnosti...však si to zasloužíte.

    Marionnetko, děkuji za zprostředkování soutěže. Já osobně nejsem soutěživý typ člověka a tak je toto má první účast v blog soutěži.
    Dovoluji si Vás Marionnetko pozvat na přečtení pár řádků ke mě do blogu.
    Přeji plno tvůrčích s hlavně společných dnů s maminkou.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  15. Smekám především nad dosaženým počtem návštěvnic ,poud se dobře pamatuji,poprvé jsem blog navštívila v lednu letošního roku,to znamená že za 8 měsíců jsi dokázala zaujmout natolik,že již máš 10300 návštěvnic.Blahopřeji.Možná že trochu podílu má i tvoje maminka. Julinka

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Marionetko. Předem se vzdávám případné výhry ve prospěch některé z dam, které opravdu píší velmi hezké příspěvky. Musím Ti také pogratulovat k návštěvnosti, ke tvé šikovnosti a také k Tvým, vlastně i mým rodičům! :-) Jsem na Vás hrdý. Ahoj, Tvůj bráška :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Marionetko, není divu, tvůj blog je velice osobitý, a tak i já moc gratuluji!

    Moc ráda se zapojím do soutěže. Vyřiď mamince, že si umím představit, kolik času a práce dala tato vyjímečná kabelka...a je od ní moc milé, že ji chce věnovat jedné z nás...jen tak.

    Přeju všem hodně štěstí, a ať už to dopadne jakkoliv, jsem si jistá, že bude mít hrdou nositelku.

    Mějte se krásně Helča

    OdpovědětVymazat
  18. Kdyby mi tak někdo řekl, třeba kamarád,
    prodej mi tu svoji šikovnou mámu, dám ti za ní hrad.
    Zazvonila bych na to smíchem, jako velký zvon,
    nedám ti ji, ani kdybys dával milión.
    Neprodám ji, neprodám, ani za nebe.
    Nechám si já šikulku maminečku jenom pro sebe!

    Nebe nenabízím :-))), ale maminku moc pozdravuji ta taška je jako z katalogu vintage věcí, moje srdíčko by ji bralo hned :-).Tvoje maminka je šikulka šikulek, sice ji neznám, ale určitě je skvělá nejen v ručních pracech.

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Marionetko,
    přidávám se ke gratulaci k nádhernému číslu návštěvnosti. Není se co divit, je tu krásně a milo.
    Mamince vzkazuji obdiv a přeji pevné zdraví aby mohla ještě hooooodně dlouho vytvářet krásno a tím inspirovat mnohé k nápodobě!

    Protože tu neumím chodit, nechce mě to pustit jinak než jako anonymní...... anonka

    OdpovědětVymazat
  20. Marionetko,který den končí soutěž,21.září nebo 23.září, jsem z toho jaksi zmatená Janinka

    OdpovědětVymazat
  21. Marionetko,omlouvám se,jaksi jsem si špatně přečetla tvůj komentář k soutěži,to víš,stáří pracuje, tak že alespoň se připojuji k soutěži,i když naděje na výhru je mizivá. Janinka

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Marionneto, připojuji se k dlouhé řadě gratulantů. I já mám Váš blog mezi oblíbenými, chodím k Vám téměř denně. Učíte mě dívat se na věci jiným pohledem, vidíte, co já mnohdy kolem sebe přehlížím. Je fajn si to někdy uvědomit.
    Vzkaz pro maminku:
    Přidávám se k předchozím příspěvkům - jste ohromně šikovná, není co dodat,také obdivuji Vaši zručnost. Jste se svojí dcerou sehraný tým šikulek, ale já si cením i toho, že jste si blízké, že se Vám dcera "neztratila" v kupě kamarádek, že jste pořád zůstaly rodinou.
    Moje maminka neumí sice tak krásně háčkovat, ale je to, spolu s mojí sestrou, moje nejlepší kamarádka. Jsem s ní téměř každý den. Probereme páté přes deváté, někdy je smutno (to když má bolesti), jindy se smějeme jako puberťačky.To je dar, který mi nikdo nevezme. Myslím, že to máte taky tak, jste spolu srostlé. Přeji Vám hodně krásných společně strávených chvil a pevné zdraví. (Syn se Vám asi taky povedl, možná neumí jako dcera tak krásně zdobit kraslice, ale má skvělý smysl pro humor :-)). Zdravím, HanaL.

    OdpovědětVymazat