Léto...

Přestavba domu nás časově hodně zaměstnává, nejhorší jsou dodělávky, kdy není na pohled nic vidět. Vložím sem alespoň fotky květin, kterým se v tomto prazvláštním letním počasí náramně daří :) . Děkuji Vám všem za návštěvy i milé komentáře, snad už brzy budu moci ukázat střípky z domu...
Krásné léto!











10 komentářů:

  1. To tvoje zákoutí zkrátka miluju, je nádherné, kouzelné, s nádechem časů minulých v tom nejlepším slova smyslu - k tomu květiny a doplňky, úplná idylka. Už se těším na fotky z přestavby, tohle ti fakt nezávidím.
    Hezký zbytek neděle.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Marionnetko, i tobě krásné léto plné zdaru :o) P.S. podobné nebo možná i stejné napínáky máme doma....zrovna dnes je naše Nelynka vytáhla páničkovi z nových bot a trošku jeden okousala ...no, snad jednou dospěje :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvostná zákoutíčka - je to potěšení pro oko i duši. Krásný večer. Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné zákoutí :-) a bílé muškáty doufám budou už příští rok zdobit i okolí našeho domku, jsou tak něžné...

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí bílý stolek s bedýnkou, o té květinově letní záplavě ani nemluvě. Už teď se těším na střípky z domu ;-).
    Moc hezký večer přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Marionnetko, kytičky ti kvetou, radost podívat! Krásné fotky!
    Přeju hodně sil a těším se, až se pochlubíš!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Nadherne zatisi, a ty muskaty jsou uzasne. Moc se tesim na ty stripky z domova. Krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím, moc krásný blog, prošla jsem opravdu všechny příspěvky. Moc se mi líbí využití starých schodů a budování ...pocit přechodu z malého bytu do velkého domu znám moc dobře :-). Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  9. Marionnetko, vidím krásné fotky s duší..neb i jejich majitelka a to co fotí.. ji má... krásné.. velmi se těším na Vaši přestavbu... krásné léto*** Ti přeji ze srdce***

    Susie

    OdpovědětVymazat