Zub času...

... Kdyby byl stojan nablýskaný, nijak by mě neupoutal. Právě pro jeho patinu, sešlost, rez, nerovnosti... se mi moc líbí!



Dlouho jsem nepřispívala a překvapilo mě nové nastavení bloggeru. Vůbec netuším, jak udělat mezery mezi řádky, obrázky. Snad se časem trošku zorientuju. 

 Vám všem příjemné jaro!



27 komentářů:

  1. Opět moc pěkné, jak jinak :-). Posílám pozdrav, HanaL.

    OdpovědětVymazat
  2. Hani,pokaždé se těším a napínám, jestli se zastavíš! Moc děkuji!!!

    OdpovědětVymazat
  3. krása..jinak já vždycky udělám Enter a mám mezeru :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Eví, já ji taky dělám, i klidně třikrát :):)... , a nic.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera,ten zub času je dokonalý!Já tomu novému rozhraní absolutně nerozumím,tak jsem si přepla na staré,jde to!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  6. Marionnetko, jenom jestli máš jasno ... já jsem ta, co ti telefonicky přála k úspěchu a konzultovala zkušenost s jednou "foto firmou". Nevím, jestli jsi to pochopila. Jinak já zase naopak čekám napjatě na každý tvůj nový příspěvek a fakt nikdy nezklameš. Pěkné dny, HanaL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, tak teď mi to došlo a musím říct, že velmi příjemné překvapení!!! Kolikrát jsem si říkala, kdo že je ta tajemná HanaL, teď už vím a jsem moc ráda!
      Děkuji a zdravím!!!

      Vymazat
    2. ...a já měla Marionnetko takové obavy!! Respektuji samozřejmě jistou konspiraci a tak jsem "jako hrob, velebnosti" :-). Kdybych měla blog, chtěla bych to taky tak.Doufám, že bude příležitost se potkat a popovídat, teď už se nebudu bát :-). Měj krásné dny, HanaL.

      Vymazat
    3. Obavy ani strach není třeba, naopak, těšení se na setkání kdykoli... .)
      No, kdyby sis přece jen chtěla blog založit, budu nápomocna a "ticho až na věky" :) :)

      Vymazat
  7. Marionet,u Tebe je vždy na co koukat,překvapíš opravdu vybraným nepřeťapaným stylem,jsi svá a to se mi moc líbí,já to nedokážu mám nastřádaných PAMĚTNYCH věcí po někom a pořád jen utírám prach...ach jooo...moc Tě zdraví Daja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáji, děkuji za Tvůj pohled :) . A pokud Ti jsou památky milé, mají svou hodnotu pro Tebe, to je přece prima a je dobře, že se jich nevzdáváš!
      Pěkné pozdravení!!!.

      Vymazat
  8. Marionneto, krasa. K vam padne stojan jako ulity. Mej hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kati, děkuju! Taky se mi tam moc líbí!
      Pěkné májové dny do daleka přeji!

      Vymazat
  9. Marioneto ,
    máš svůj styl, který mě moc baví :-)
    Ohledně blogování mám to přesně tak jak píše Míša, přepnuto na starou verzi , novou nějak nezvládám ;-)
    A vzkaz pro tajemnou Hanu L. , které jsem si už několikrát všimla v komentářích u některých blogerek , přijďte veřejně mezi nás blogérky, myslím, že se bude na co koukat , co číst :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilon, hned jsem vyzkoušela a ono to fakt jde, takže díky Míše a Tobě jsem o něco chytřejší! A děkuju za návštěvu i pochavlu! Pěkné dny jarní!

      Vymazat
    2. Milá Ilono, zatím mě zaměstnávají (a to opravdu vydatně) pracovní povinnosti, ale myšlenky na blog nosím v hlavě už asi rok. Vás je tady ale tolik šikovných blogerek, že já amatérka nemám vlastně co nabídnout. Přesto podpora Marionnetky, která bydlí skoro přes kopec, je velkou výzvou, takže možná.. Překvapilo mě, že jste mé komentáře zaregistriovala, asi že jsou někdy dlouhé? (No nemůžu se vypovídat na tom blogu :-)). Pěkné dny, moc děkuji za povzbuzení,HanaL.

      Vymazat
  10. Podobný stojan mají holky po tátovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelko, jsem za něj moc ráda a tobě přeji další krásné postřehy, hádanky a pohledy co přinese obyčejný den! A hodně síly!
      Pa a pozdravení!

      Vymazat
  11. Marionetko skvostný kousek přesně do Tvého interiéru! A nové nastavení jsem taky dřív nesnášela, ale teď jsem si zvykla a jsem spokojená. V levém rohu okna příspěvku máš Napsat nebo Html, když přepneš na html a mezi kódy vloženého obrázku normálně budeš psát text a dělat entry, až budeš chtít tect zvýraznit, vrať se zpět do Napsat a zvýrazňuj jako obvykle;-). Snad jsem trochu pomohla, paa a měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  12. Sharko, moc děkuji za pochvalu! I za dokonalý návod, jenže já, staromilec, jsem už přepla na starou verzi podle rady holek výš. (I když možná někdy použiju :). Až bude víc času zkoumat, pátrat co a jak...). Posílám pozdravení a v obchůdku zatím jen slintám, ale taky na něj opět dojde!
    Pěkný máj!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky Marionnetko,

    co dodat, je to krásné, miluji staré věci s duší a tento stojan Ti skvěle zapadne do vašeho baráčku, jakoby s Tebou vyrůstal.

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky, u tebe se opravdu kochám :o).Pěkné májové dny!

      Vymazat
  14. Ahoj Marionnetko.Stojánek je super poklad a je krásný přesně takový,jaký je.Měj se krásně.Lena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji! Také se mi moc líbí právě pro to, jak vypadá :). Pěkné dny!

      Vymazat
  15. Marionnetko musím pochválit tvoje zabydlování a hlavně focení. Děláš krásná zátiší, krásně nafoceno. Uška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uší, týý jo, kdybys mě právě teď viděla, jak se tu čepejřím nad tím, že "krásně nafoceno" ! Pro mě veliká čest, však ty víš, proč... :). Pěkné jarní dny přeji!

      Vymazat