ke grilovanému masu jsem dneska dělala poprvé.
Já vím, je skoro po sezoně, ale proč nezkusit, dokud ještě počasí přálo a obzvlášť, když byla slavnostní příležitost.
Základ je zakysaná smetana rozmíchaná se zbytkem měkkého tvarohu.
Náramně se mi hodily skleničky od paštiček, které mi bylo líto vyhodit.
1. Základ + krájená sušená rajčata, kapary, smetanový sýr, trošku oleje z rajčat.
2. Základ + česnek (nový, co měl opravdu říz), nasekaná pažitka, sůl.
3. Základ + pokrájené sušené brusinky, kari, pár kapek citronové šťávy.
Napsané štítky z natrhaného papíru jsem na skleničku přilepila průhlednou lepící páskou.
Splní účel a mohou se kdykoli vyměnit :)
Mějte pěkný zbytek víkendu!
Věřím, že chutnalo! Renata
OdpovědětVymazatChutnalo :) . Pěkné dny!
VymazatK masu ideál....
OdpovědětVymazatJj, budu dělat častěji! Příjemné dny přeji!
VymazatDáši, na grilování není nikdy pozdě, nádhera!!! Bydlet blíž, tak už mě tam máš nasáčkovanou :-D
OdpovědětVymazatMěj se pohodově.
Dani, z Prahy je to už "jen" 80 km, tak až budeš mít cestu kolem.. :)). I tobě pohodové dny!
VymazatChutnaly by mi všechny tři :o)
OdpovědětVymazatA moc se mi líbí ten věnec z hortenzie.
Marionnetko, přeji hezký večer. Helena
Helenko, děkuji a i tobě pěkný zbytek dne i ty příští!
VymazatBudu muset vyzkoušet, láká mě ten brusinkový. :o) Adéla
OdpovědětVymazatAdélko, vyzkoušej :) Pěkné dny!
Vymazat