paprik a cibule je u nás stálicí.
Nesterlizuje se, přesto vydrží prý až rok.
Nevím, sníme jí daleko dřív.
A jediné, co se vaří, je nálev.
Zeleninu nakrájím na nudličky, klidně i v robotu, a před tím si ještě svařím nálev. Ten po vychladnutí přes cedítko naleji na nakrájenou zeleninu, promíchám, zatížím a dám do chladna. Druhý den je hotovo. Napěchuji do sklenic a uchovávám v chladnu.
Krásné, u nás už mrazivé, dny!
Díky za tip. Zkusím. Hezké dny.
OdpovědětVymazatSlunečnice, ať chutná jako nám! Prima dny!
VymazatRáda vyzkoušímmmoc děkuji.Krásný domov máte,dae
OdpovědětVymazatDae, děkuji za pochvalu! A čalamáda ať chutná!
Vymazat