ke grilovanému masu jsem dneska dělala poprvé.
Já vím, je skoro po sezoně, ale proč nezkusit, dokud ještě počasí přálo a obzvlášť, když byla slavnostní příležitost.
Základ je zakysaná smetana rozmíchaná se zbytkem měkkého tvarohu.
Náramně se mi hodily skleničky od paštiček, které mi bylo líto vyhodit.
1. Základ + krájená sušená rajčata, kapary, smetanový sýr, trošku oleje z rajčat.
2. Základ + česnek (nový, co měl opravdu říz), nasekaná pažitka, sůl.
3. Základ + pokrájené sušené brusinky, kari, pár kapek citronové šťávy.
Napsané štítky z natrhaného papíru jsem na skleničku přilepila průhlednou lepící páskou.
Splní účel a mohou se kdykoli vyměnit :)
Mějte pěkný zbytek víkendu!